نشست صمیمی احزاب سیاسی و فعالان سیاسی و اجتماعی در فرمانداری اسلامشهر برگزار شد
به گزارش همسو نیوز، مسعود مرسلپور فرماندار اسلامشهر در نشست تخصصی احزاب و فعالان سیاسی اجتماعی شهرستان به شاخصهای مهم یک حزب و دسته سیاسی اشاره کرد و گفت: اولین شاخص احزاب و تشکلها این است که باید نشاط اجتماعی به جامعه دهند، نشاط اجتماعی از این حیث که انتقادگر و مطالبه گر باشند نه ستیزهجو و تخریبچی. متأسفانه گاهی اوقات در مسائل حزبی بهخصوص از یک دورهای به بعد بحث رقابت را کنار گذاشتیم و ستیزهجویی و تخریب را پیش گرفتیم.
وی امید به آینده و تسهیل و تسریع در مشارکت اجتماعی دو شاخص دیگر احزاب عنوان کرد و گفت: مهمتر از این شاخصها اهتمام در توسعه همهجانبه است مردم بهعنوان ارکان اصلی احزاب و تشکلهای سیاسی و اجتماعی هستند و نقش اصلی را در توسعه همهجانبه و فراگیر ایفا میکنند. دولت به معنای عام کلمه هر چه در بحث توسعه تلاش کند اگر خیلی موفق باشد 40 درصد است 60 درصد آن را مردم در قالب همین گروهها و دستههای اجتماعی ایفای نقش میکنند چون دولت بدون سرمایه انسانی معنای خارجی ندارد سرمایه انسانی دولت کیست؟ مردم. چرخه تمام فرآیندها مردم هستند.
فرماندار اسلامشهر با اشاره به بیانات امام خمینی و رهبر انقلاب در خصوص نقش مردم بهعنوان ولینعمت و ارباب در حکومت افزود: این تعابیر یعنی مردم همهکارهاند نه اینکه ما در یکزمان خاصی بخواهیم بهرهبرداری کنیم و بگوییم شما هستید و بعد آنان را فراموش کنیم بهعنوان یک کارشناس اجتماعی امنیتی عرض میکنم مردم در تمام شاخصهای یک اجتماع و یک ملت و دولت نقش اصلی را ایفا میکنند.
وی تصریح کرد: متأسفانه علیرغم همه موارد قانونی و علاقه و اشتیاقی که در جامعه است که به سمت حزب گرایی پیش برود اما ما هنوز تحزب را در جامعه نپذیرفتیم و از آن بهعنوان یک وسیله برای رسیدن به هدف استفاده میکنیم این عیب بزرگی است که مردم باید رفع کنند. مردم باید تحزب را در کشور جا بیاندازند و اگر ما زمانی بروی مسائل تحزب دقت کنیم هیچوقت دچار شعارهای پوپولیستی نخواهیم شد.
مرسلپور خاطرنشان کرد: چرا ما تحزب را نپذیرفتیم برای اینکه خیلیها تحمل دیگران را ندارند من امروز میخواهم صفر تا صد دولت و حکومت متعلق به من باشد دیگری هیچکاره نیست در بخش عظیمی از بدنه احزاب این اشکال وجود دارد.
وی بابیان این نکته که «تحزب پذیرفته نیست چراکه ما هنوز انتقاد را بلد نیستیم و تخریب میکنیم» افزود: گاهی اوقات مصالح و منافع فردی حزبی و گروهی را بر مصالح و منافع ملی و امنیتی ملی ارجح مینهیم. خیلی از بیاخلاقیهایی که در جامعه داریم به لحاظ خیلی از بیاخلاقیهایی که ما داشتیم به جامعه سرایت کرده است. وابسته به حزب و جناح بودن این نیست که ما بخشی از جامعه را بپذیریم و بخشی را نپذیریم.
نماینده عالی دولت در اسلامشهر وحدت ملی از دیگر موضوعات تحزب دانست و گفت: ما گاهی اوقات در این موضوع چالش داریم ما وحدت را در عین اینکه به اصول و مبانی فکری خود پایبند باشیم فراموش کردیم ما آیات و روایات و احادیث زیادی داریم که به بحث وحدت و اخوت پرداخته است. ما گاهی اوقات خدمت به مردم را سیاسی میکنیم خمت گذاری به مردم چیزی است که مورد تائید همه علما و قوا است وحدت ما در جهت حفظ نظام واقعاً کمرنگ است ما نیاز داریم که در موضوعات کلی وحدت بیشتری داشته باشیم وحدت نه در حرف در بلکه در عمل.
در این جلسه نمایندگان هر یک از تشکلها نقطه نظرات خود را در خصوص مسائل مختلف مطرح کردند که ازجمله آن میتوان به: پرهیز از تخریب دولت، دادن امید به آینده، تشکیل خانه احزاب شهرستان اسلامشهر، برگزاری نشستهای اینچنینی بهصورت منظم و ماهیانه، حفظ وحدت در شرایط کنونی اشاره کرد.
انتهای پیام/
حسین رشیدی