به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، “مصطفی رجبی مشهدی” در نشست خبری که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران برگزار شد، با اشاره به برنامهریزی برای کاهش ۱۰۰۰ مگاواتی مصرف برق ادارات و نهادهای عمومی افزود: کاهش مصرف ۱۰۰۰ مگاواتی در بخش اداری، معادل مصرف کل کارخانجات سیمان کشور خواهد بود، یعنی تنها همین یک محور برنامه مدیریت مصرف، میتواند تامین کننده برق صنایع سیمانی کشور به طور کامل باشد.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران اظهار کرد: در بخش اداری پیشبینی شده که ۱۰۰۰ مگاوات کاهش مصرف اعمال شود و این برنامه از ۱۶ خرداد آغاز خواهد شد، بر این اساس بسیار مهم است که دمای تنظیمی وسایل سرمایشی روی ۲۴ درجه و بالاتر تنظیم شود تا ۳۰ درصد نسبت به سال پایه ۱۴۰۰ کاهش یابد؛ از آنجایی که سال ۱۴۰۱ همکاری خوبی از بخش اداری دریافت کردیم، مبنا را سال ۱۴۰۰ قرار دادهایم.
رجبی مشهدی ادامه داد: ادارات در مناطق عادی باید یک ساعت قبل از خاتمه کار و مناطق گرمسیر همزمان با پایان ساعت اداری نسبت به خاموش کردن وسایل سرمایشی اقدام کنند که با این رویه پیشبینی ما این است که برای زمان بعد از پایان ساعت کار، تا ۶۰ درصد میزان مصرف برق نسبت به همان روز کاهش یابد که صرفهجویی قابل ملاحظهای است و این اقدام قطعاً در کل کاهش ۴۰ درصدی مصرف برق را در بخش اداری و عمومی در پی خواهد داشت.
وی افزود: مدیریت مصرف را از بخش اداری و دولتی آغاز کردیم، چرا که دولت قصد دارد با کاهش مصرف این بخش، برق پایدار و مطمئن سایر بخشها را تامین کند.
رجبی مشهدی بیان کرد: از اقدامات دیگری که در این بخش صورت گرفته تا کاهش مصرف به خوبی دنبال شود، بحث پایش پذیری است.
وی افزود: کنتورهای هوشمند در ادارات نصب شدهاند و به طور دقیق توسط شرکتهای توزیع و شرکت توانیر پایش میشوند.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران اظهار داشت: گزارش عملکرد ادارات و دستگاههای اجرایی هر استان به صورت هفتگی به هیئت وزیران ارسال خواهد شد.
وی افزود: چنانچه ادارات، دستگاههای اجرایی و نهادهای عمومی، موارد را رعایت نکرده باشند، از طریق سامانه ۱۲۱ و یا سامانه “برق من” امکان اطلاعرسانی به همکاران ما فراهم است.
سخنگوی صنعت برق گفت: انتظار ما این است که با توجه به تجربه خوب سال گذشته، امسال نیز شاهد همکاری خوب بخش اداری باشیم.
رجبی مشهدی در خصوص مولدهای اضطراری گفت: در حوزه مولدهای اضطراری که در اختیار ادارات هست نیز، پیشبینی شده که تامین سوخت شوند و در ساعات اوج مصرف به صورت کامل در مدار قرار گیرند تا به کاهش مصرف برق کمک کنند.
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع مهر