کشاورزی و دامپروری

همه ارز مورد نیاز وزارت جهاد کشاورزی در بودجه سال جاری محقق شده است



به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در ستاد هماهنگی امنیت غذایی، اجرای دستور رئیس‌جمهور در تثبیت سفره مردم از سوی همه ارکان تولیدی و نظارتی وزارت جهاد کشاورزی را لازم دانست و گفت: سفره مردم و تولید هر دو مورد حمایت است و نباید در کشاکش سوداگری ارز دچار بی‌ثباتی شود.

وی افزود: همه ارز مورد نیاز وزارت جهاد کشاورزی در بودجه سال جاری محقق شده است و تعادل بازار عرضه محصولات اساسی در ماه‌های پایانی سال برقرار خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی هرگونه تغییر در قیمت کالاهای اساسی را بلا وجه شمرد و تاکید کرد: از اتحادیه‌ها و تشکل‌های کشاورزی انتظار می‌رود، دغدغه دولت در تنظیم بازار را مورد توجه قرار دهند و در مقابل، بازوهای پشتیبانی کننده وزارت جهاد کشاورزی هم وظیفه حمایت از تولید را بیش از گذشته عهده‌دار شوند.

نوری قزلجه از استان‌ها و تولیدکنندگان مرغ در تنظیم و تأمین بازار گوشت مرغ در اجرای ۱۰۰ درصدی برنامه جوجه‌ریزی و مرغ آماده کشتار در آبان‌ماه تقدیر کرد و بر ادامه این روند در ماه‌های باقیمانده سال تاکید کرد.

وی از مجموعه‌های پشتیبانی؛ شرکت پشتیبانی امور دام، شرکت بازرگانی دولتی ایران، سازمان مرکزی تعاونی روستایی خواست برای حمایت از تولید، دام و مرغ مازاد تولیدکنندگان را خریداری کنند.

وی در مورد صدور پروانه‌های کوچک روستایی گفت: دستورالعمل‌ها در معاونت‌های تخصصی تدوین می‌شود و روستاها با این اقدام، کارکرد تولیدی را باز خواهند یافت و ضمن اشتغال‌زایی و افزایش تولید، مسیر تأمین امنیت غذایی هموار خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی همراهی با دولت در تأمین ناترازی انرژی را دستور کار دستگاه‌های اجرایی اعلام کرد و گفت: گزارش روند صرفه‌جویی انرژی، ماهانه به دولت ارائه خواهد شد و مزایای حاصل از صرفه‌جویی در همان واحد هزینه می‌شود.

نوری قزلجه تکریم مردم و متقاضیان را از اصول مؤکد دولت دانست و تصریح کرد: برخورد درست با مراجعه کنندگان و ارائه خدمت به مردم از الزامات قانونی و اخلاقی دستگاه‌های اجرایی است. بیش از ۹۵ درصد فعالیت‌های کشاورزی و تولید به دست مردم و بخش خصوصی انجام می‌شود و از این رو تکریم کشاورزان، تولیدکنندگان و بهره برداران به عنوان تأمین کنندگان سفره مردم در رأس برنامه‌های وزارت قرار دارد.

وزیر جهاد کشاورزی شفاف‌سازی اطلاعات در رفع ابهام و پاسخ‌گویی به سوالات بهره برداران و متقاضیان مورد توجه است و بنا است اطلاعات مربوط به حوزه بازرگانی و جزئیات آن در صدور مجوز، تخصیص ارز، صادرات و واردات و دیگر مسائل مورد سوال در سامانه‌ها و تارنمای ستادی و استانی قرار گیرد.

این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید .

منبع :مهر

نوشته های مشابه