طراحی ۱۳۳ اقدام برای گذر از دوره اوج مصرف برق در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توزیع برق تهران، اکبر حسن بکلو مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اعلام این خبر گفت: ظرفیت تولید نیروگاه‌های خورشیدی فعال در شهرستان‌های استان تهران، ۲۹.۵ مگاوات است و حمایت از احداث نیروگاه‌های خورشیدی یکی از مهمترین راهبردهای شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در سال جدید است.

وی افزود: هم اکنون در حال مذاکره برای جلب مشارکت سرمایه گذاران علاقه مند برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی جدید با مجموع قدرت ۲۰۰ مگاوات هستیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به اینکه بیش از ۳۴ درصد از انرژی مصرفی در این شرکت را بخش صنعت به خود اختصاص داده است، توجه صنایع بزرگ با مصرف برق بیش از یک مگاوات به ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان را ضروری دانست و گفت: در شهرستان‌های استان تهران ۲۳۹ مشترک مشمول این ماده هستند و باید در یک بازه ۵ ساله تا پایان سال ۱۴۰۶ در مجموع ۵ درصد برق مصرفی خود را از محل نیروگاه‌های تجدید پذیرتأمین کنند، در غیر این صورت وزارت نیرو موظف است درصد ذکر شده از برق مصرفی این صنایع را با تعرفه برق تجدیدپذیر محاسبه کرده و از صنایع اخذ کند.

وی بر کنترل پذیری و مدیریت هوشمند بار مشترکین پرمصرف تعرفه‌های مختلف به عنوان یکی دیگر از محورهای شش‌گانه برای عبور از دوره اوج مصرف برق در تابستان تاکید کرد و ادامه داد: در سال گذشته رؤیت پذیری مشترکین این شرکت در بخش‌های مختلف مصرف به میزان ۹۸ در صد تحقق یافت که از این میزان بیش از ۶۷ درصد کنترل پذیر می‌باشند و در تلاش هستیم تا این آمار ارتقا یابد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران توجه به فرهنگ سازی و ارتباط پویا با مشترکین را دیگر محور مؤثر برای عبور موفق از دوره اوج مصرف برق در تابستان برشمرد زیرا به عقیده وی در صورت رعایت نکردن الگوی مصرف صحیح از سوی مشترکین تمهیدات اندیشیده شده، کم اثر خواهند بود.

حسن بکلو با تأکید بر نقش و ظرفیت مناسب مدارس در آموزش و فرهنگ سازی مهارت‌های زندگی افزود: بدین منظور اجرای ویژه برنامه‌های مدیریت مصرف برق در دبستان‌های شهرستان‌های استان تهران در مدت زمان باقیمانده تا انتهای سال تحصیلی با قوت استمرار خواهد یافت

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در ادامه معرفی اقدامات محوری برای گذر از دوره اوج مصرف برق در تابستان، توسعه و بهبود سامانه‌های نرم افزاری و افزایش امنیت سایبری را ضروری دانست و اظهار داشت: با توجه به الزامات پدافند غیرعامل و اهمیت جایگزینی لینک‌های پشتیبان در شرایط بحرانی، ضریب نفوذ شبکه فیبرنوری در شرکت توزیع نیروی برق استان تهران به میزان ۸۲ درصد محقق شده است و درتلاش هستیم با احداث ۱۵۴ کیلومتر کابل فیبر نوری جدید این میزان را در سال جاری به ۹۲% ارتقا دهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دکمه بازگشت به بالا
رد شدن و رفتن به محتوای اصلی Reader Revenue Manager فردین برای راه‌اندازی «دعوت به اقدام» سفارشی، ابتدا با تکمیل این مراحل، Reader Revenue Manager را به سایتتان اضافه کنید راهنمایی نیاز دارید؟ با ما تماس بگیرید کد را به سایتتان اضافه کنید اگر از WordPress استفاده می‌کنید، این دستورالعمل‌ها را دنبال کنید افزودن خط‌مشی‌های نشریه برای «شرایط خدمات» و «خط‌مشی رازداری» نشانی وب ارائه کنید و هرگونه محدودیت سنی برای محتوایتان را به ما اطلاع دهید تأیید مالکیت ریشه نشانی وب (tehraneghtesadi.com) پذیرفتن شرایط خدمات بااستفاده از این تکه‌کد، به‌روزرسانی‌ها را با سیستم مدیریت محتوایتان همگام‌سازی کنید این تکه‌کد را به محتوایی که منتشر می‌کنید اضافه کنید. اگر از WordPress استفاده می‌کنید، این دستورالعمل‌ها را دنبال کنید