به گزارش اقتصاد آنلاین، استادهاشمی، رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در ابتدای این نشست با اشاره به مساله نسخ الکترونیک گفت: مساله نسخ الکترونیک دو سال پیش کلید خورد و چند نهاد دولتی و خصوصی باید باهم همکاری کنند تا نسخ الکترونیک به نتیجه برسند؛ یک قسمت تمام مراکز درمانی کشور، قسمت دیگر وزارت بهداشت، قسمت دیگر بیمهگرهای پایه و بخشی بیمهگرهای تکمیلی هستند.
او افزود: قوانین مختلفی در این رابطه در بودجه آمده است. به طور خلاصه قرار بود وزارت بهداشت سامانهای فراهم کند تا اطلاعات تمام مراکز درمانی به این سامانه بیاید و از سامانه دیتاس به بیمهگرهای پایه انتقال یابد تا در نهایت بیمه مرکزی آن را به شرکتهای طرف قرارداد منتقل کند و پرداخت انجام شود.
رییس کل بیمه مرکزی ادامه داد: سامانه دیتاس باید امکاناتش فراهم میشد که اکنون ما به عنوان بیمه مرکزی انتهای مسیر هستیم. بیمه مرکزی به عنوان متولی بیمههای مرکزی امد و گفت شما اطلاعات را به من بدهید تا من اطلاعات را پخش کنم. ما سامانهای طراحی کردیم که ارتباطی بین دیتاس و دیگر بیمهها برقرار کنیم. الان بیمهگرهای پایه شورای هماهنگی دارند و سه ماه است بیمه مرکزی عضو این شورا شده است. قرار است به جای اینکه دیتاس با بیمهگرهای پایه ارتباط داشته باشد، با بیمه مرکزی در ارتباط باشد. بیمه گرهای پایه اطلاعات را به بیمه مرکزی و بیمه مرکزی آن را به شرکتها میدهد؛ احتمالا از اوایل اسفند نیازی به نسخ کاغذی (در دارو) نیست.
در حال تکمیل…
اصلاح تعریف خودروهای نامتعارف به کجا رسید؟
او در مورد اصلاح تعریف خودروهای نامتعارف گفت: در یکی دو ماه گذشته من چند بار به صحن مجلس رفتم که در این خصوص تصمیم گیری شود؛ اما هنوز به الویت مجلس نیامده است. ما به عنوان بیمه مرکزی وظیفه خود را انجام دادیم و پیگیر هستیم.
در حال تکمیل…
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع اقتصاد آنلاین