به گزارش اقتصادآنلاین؛ انسیه خزعلی، در نشستی با حضور فعالین حوزه زنان به ارائه گزارشی از اقدامات دولت سیزدهم در حوزه زنان و خانواده پرداخت.
مهر در خبری نوشت: وی ضمن گرامیداشت شهدای هفتم تیر و چهلمین روز درگذشت شهدای خدمت گفت: وظیفه داشتیم که در پایان مأموریت خود گزارشی را ارائه کنیم.
خزعلی افزود: از ابتدای خدمت خود تلاش کردیم که معاونت را از دو آسیب تشریفاتی و ویترینی بودن و همچنین غلبه وجهه سیاسی در این معاونت دور کنیم. از این رو معاونت امروز وارد تصمیمگیری و هماهنگی عملکرد دستگاههای اجرایی فعال شده است.
وی با اشاره به اینکه بانوان مشاور امروز در دستگاهها مشارکت داده میشوند گفت: بعد از تصویب بودجه ۱ درصدی برای مشاوران امور بانوان دستگاهها، بانوان در تصمیمگیریها دخالت داده شدند.
خزعلی در ادامه به اسناد بالادستی که مأموریتها در حوزه زنان را تبیین میکند، اشاره کرد و گفت: سند تحول دولت سیزدهم در حوزه زنان سلامت و آسیبزدایی زنان ورود کرده است. در این زمینه نظام مسائل زنان در حوزههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، حکمرانی و سلامت تدوین شده و به عنوان مأموریت پیگیری شد. در این زمینه ۱۹ اقدام به عنوان متولی و ۴۵ اقدام به عنوان همکار دستگاههای اجرایی را دنبال کردیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه به تدوین اطلس آماری دقیق در خصوص وضعیت زنان اشاره کرد و اظهار داشت: ما آمارهای دقیقی در خصوص زنان سرپرست خانوار و کارآفرین و غیره نداشتیم، در مرحله اول آمار دقیقی در خصوص زنان و خانواده، عدالت جنسیتی، زنان شاغل و مقایسه زنان ایران و جهان و کشورهای اسلامی مورد رصد قرار گرفت.
وی افزود: ما در این راستا یک مرکز رصدی ایجاد کردیم که آخرین اطلاعات و آمار در حوزه زنان برای کسانی که بخواهند برای مقابله با آسیبهای حوزه زنان در دسترس است.
خزعلی بیان داشت: رصد چالشهای ذهنی زنان و پیدا کردن راهکار و ایجاد گفتوگو در زمینه زنان و الگوی سوم زن بوده که نشستها و پژوهشهای متعددی با استفاده از دستگاههای مختلف انجام شده است.
وی با تاکید بر یکی از پربسامدترین مسائل زنان بحث ازدواج، اشتغال و مسائل فرهنگی است، گفت: یکی از مسائل مهم تعارضات شغلی است. زنان باید بتوانند در کنار فعالیتهای شغلی به مسئولیتهای هود در خانواده هم برسند. از این رو با همکاری سازمان امور استخدامی، وزارت کار و بیمه هماهنگیهایی برای ایجاد مشاغل منعطف انجام شد. یکی از این موارد بحث مهدکودکها در دستگاهها و دورکاری بانوان بود.
خزعلی در ادامه به چارت ضعیف و کوچک معاونت در گذشته اشاره کرد و بیان داشت: بودجه معاونت از ۴۰ میلیارد در دولت قبل به ۷۰ میلیارد رسید.
وی در ادامه گفت: مسئله زنان سرپرست خانوار از ابتدا مورد توجه دولت بود. موضوع ایجاد کسب و کار پایدار خانواده محور را در برنامه داشتیم. در این راستا بنا داشتیم که از زنان کارآفرین حمایت کرده و آنان نیز زنان سرپرست خانوار را به کارگیری کنند و از تهیه مواد اولیه، تولید، آموزش و رساندن به بازار از آنها پشتیبانی شود. علاوه بر این میتوان به صندوق ضمانت زنان سرپرست خانوار جهت ضمانت تسهیلات اشاره کرد.
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع اقتصاد آنلاین