به گزارش خبرنگار مهر، حمید مصلایی، قائم مقام مدیرعامل آروا در نشست خبری فاز نخست اولین آزمایشگاه مرجع صنعت ابزار در کارخانه شرکت آروا با اشاره به اینکه این آزمایشگاه اولین آزمایشگاه در صنعت ابزار ایران است و راهاندازی آن نه تنها برای مجموعه آروا بلکه برای کل صنعت ابزار ایران اهمیت دارد، خاطر نشان کرد: علاوه بر اینکه به ارتقای کیفیت ابزارهای وارداتی منجر به ارتقا تولید کشور میشود.
وی با اشاره به اینکه آروا اولین تولیدکننده ابزار ایرانی است که موفق به راهاندازی آزمایشگاه تست ابزار آلات شده است، اضافه کرد: با راهاندازی این آزمایشگاه کارخانه آروا علاوه بر یک واحد تولیدی به واحدی استراتژیک در صنعت ابزار ایران تبدیل شده است.
قائم مقام مدیرعامل آروا با اشاره به اینکه محصولات این شرکت از ۷۰ ماه گارانتی برخوردارند، خاطرنشان کرد: با این دستاورد میتوانیم صنعت ابزار را به معنای واقعی در ایران بومیسازی کنیم. محصولات وارداتی آروا با استانداردهای بینالمللی همخوانی دارد و این استانداردها بومی سازی شده است به همین علت ۷۰ ماه گارانتی برای ابزارآلات این شرکت تعریف کردهایم.
مصلایی با اشاره به اینکه با راهاندازی این آزمایشگاه علاوه بر ارائه محصولات با کیفیت بالا به مشتریان قدرت رقابتپذیری خود را در بازارهای جهانی ارتقا پیدا میکند خاطر نشان کرد: میتوانیم با تلاش، صنعت ابزار ایران را به یکی از قطبهای تولید ابزار در جهان تبدیل کنیم و موفق به وارد کردن صنعت ابزار شویم نه خود ابزار و اقدام به بومیسازی صنعت کنیم.
به گفته وی برای راه اندازی این ازمایشگاه از توان متخصصان داخلی و مشاوران داخلی و خارجی بهره برده شده است.
مصلایی توضیح داد: در این آزمایشگاه تست عملکرد اینورتر، جوشکاری، طول عمر، ضربه، سختی و ضدآب بودن انجام میشود.
قائم مقام مدیرعامل آروا اضافه کرد: یکی از مهمترین عواملی که سبب شد آروا به تولید گرایش پیدا کند این بود که صنعت ابزار در ایران امکان بومیسازی ابزارها را نداشت، ما پس از تولید برای ارتقای آن و افزایش اطمینان خاطر در مورد کیفیت محصولات این آزمایشگاه راهاندازی شد و حالا در این آزمایشگاه میتوانیم ابزارآلات دیگر واحدهای تولیدی را نیز تست کنیم.
وی در پاسخ به پرسشی که طرح تعویض اینورتر چه میزان بار مالی برای شرکت به همراه دارد، گفت: طرح تعویض اینورتر دستگاهی که در بازار وجود دارد اما قدیمی است، این طرح زیان خاصی برای ما ندارد به طوری که قطعات قدیمی را با دستگاههای موجود بازیافت میکنیم و این طرح تا اسفند ماه نیز ادامه دارد.
به گفته مصلایی ۷۰ درصد محصولات کارخانه تولیدی است و برای رسیدن به ۱۰۰ درصد تولید داخلی محصولات نیز برنامه ریزی شده است.
وی در با اشاره به اینکه این شرکت نشان استاندارد اروپا و استاندارد ملی را دارد، اضافه کرد: کیفیت و قیمت مناسب همواره اولویت ما بوده است و با توجه به در اولویت قرار دادن این موارد حتماً قدرت رقابت با بازارهای خارجی خواهیم داشت و در ادامه به صادرات هم روی خواهیم آورد. و مقاصد صادراتی که در نظر گرفتهایم کشورهای روسیه، عراق و افغانستان هستند ضمن آنکه در حوزه خلیج فارس صادرات خود را از امارات آغاز میکنیم و به آن ادامه میدهیم.
مصلایی در خاتمه یادآور شد: هم اکنون بین ۶۰ تا ۷۰ درصد قطعات این کارخانه از طریق واردات تأمین میشوند.
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع ایسنا