به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز صفا با بیان اینکه در محدوده شهرستان ری حدود ۲۰ کیلومتر کانال انتقال آب وجود دارد که پساب را از تصفیه خانه جنوب تهران به سمت دشت ورامین و پاکدشت منتقل میکند، اظهار کرد: از این ۲۰ کیلومتر حدود دو کیلومتر زیر زمین و حدود ۱۸ کیلومتر در سطح زمین قرار دارد.
وی افزود: در سالهای اخیر با توسعه مراکز جمعیتی و اقتصادی شاهد رشد جمعیت در اطراف کانالها بودیم این در حالی است که در زمان احداث فاصله کانالها با مناطق شهری به میزانی بود که مشکل خاصی وجود نداشت اما در حال حاضر با توجه به توسعه شهرسازی این مساله مشکلاتی را ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه متأسفانه از روی کانالها رفت و آمد صورت میگیرد و همین مساله مشکلاتی را ایجاد کرده است، اظهار کرد: در سالهای اخیر شاهد حوادثی در این مناطق بودیم، شرایط موجود و حوادثی که تعداد آن روبه افزایش بود، حوزه مدیریت استان را به سمت اخذ تصمیماتی برای مدیریت و ایمن سازی پیش برد
وی با بیان اینکه با تلاش مجموعه آب تهران بیش از ۶ کیلومتر روی کانالها ایمن سازی انجام و عدد ریالی ۲۵ میلیارد تومان برای این کار هزینه شده است، گفت: استمداد امور آب از مراجع شهرستانی و استان علیالخصوص سازمان برنامه و بودجه در راستای تأمین اعتبار ادامه دارد.
وی با بیان اینکه پروژه ایمن سازی برحسب الویت انجام شده است و این موضوع نیز به صورت جدی در آب تهران مطرح است، گفت: هر سال آب تهران با توجه به منابع مالی که میتواند از محلهای مختلف تأمین کند این پروژه را پیش میبرد.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر آب تهران طرحی را شروع کرده که جدا از موضوعات مطرح شده بود، گفت: خط لوله دوم پساب از تصفیه خانه فاضلاب تهران را استارت زدیم که با تکمیل این طرح که خط لولهای به طول ۳۶ کیلومتر به قطر ۲.۸ متر است، بخش عمدهای از آبی که در کانال جریان دارد را منتقل خواهیم کرد و تا حدود زیادی از مشکلات حال حاضر برطرف خواهد شد.
به گفته وی بخش عمده این طرح انجام شده و تنها سه کیلومتر بنابه مشکلاتی باقی مانده که با رفع مشکلات این پروژه به نتیجه خواهد رسید اما تا آن زمان نیز سعی داریم با ایجاد پروژههای ایمن سازی مشکلات و چالشها را کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه حفظجان مردم و ایمنی در الویت پروژههای آبی قرار دارد و در این راستا و برحسب ضرورت برنامههایی را درنظر داریم، گفت: با انجام اقدامات صورت گرفته ایمن سازی کامل کانال صورت گرفته است و برحسب الویت برای مابقی کانالها نیز کار را پیش خواهیم برد و با راه اندازی خط لوله مشکل به طور کامل برطرف میشود.همچنین در ادامه نامبرده کمک جدی حوزه شهرستان و استان را در بحث تأمین بودجه به منظور ایمن سازی کامل طلبید و از دستگاههای ذیربط در خواست اختصاص بودجه کامل برای این موضوع را مطرح نمود.
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع مهر