به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، مسعود خانی اظهار داشت: هم اکنون ساتبا از طریق تفاهمنامه با دستگاههای مختلف بسیاری از مشکلات را حل کرده است، اما مهمترین مشکل در این خصوص تأمین مالی است که باید به طور جدی نسبت به رفع آن اقدام کرد.
وی همچنین درباره تخصیص ارز برای واردات قطعات مورد نیاز توسعه طرحهای تجدیدپذیر نیز گفت: در خصوص نیروگاههای خورشیدی در حال حاضر تولید بخش پنل آن در کشور انجام میشود، اما اینورتر آن باید از طریق واردات تأمین شود که نیازمند تخصیص ارز و ایجاد تسهیل در ثبت سفارش توسط وزارت صمت است.
وی تاکید کرد: اگر کشور به این نتیجه رسیده باشد که تجدیدپذیرها باید سهم مناسبی در سبد انرژی داشته باشند و به عنوان یکی از مهمترین راهکارها رفع ناترازی است، باید یک بسته سیاستی خاص آن نه تنها در وزارت نیرو بلکه به صورت کلی و فرادستگاهی تدوین شود.
به گفته خانی ما نیازمند یک بسته سیاستی در حد مصوبه هیئت وزیران هستیم که در آن تمام بخشها مانند مسائل تأمین ارز، واردات، مجوزها، اقدامات حمایتی از سرمایه گذاران و… دیده شود.
مجری طرحهای بهینهسازی مصرف انرژی اذعان کرد: در مرحله بعد باید از روشهایی غیر از روشهای انگیزشی مانند ترغیب صنایع برای احداث نیروگاه تجدیدپذیر برای سرمایه گذاری استفاده کنیم، چرا که صنایع در احداث نیروگاههای تجدیدپذیر تنها به دنبال سود نیستند، بلکه تأمین برق پایدار یکی از اولویتهای آنهاست.
مجری طرحهای بهینهسازی توانیر در پایان تصریح کرد: این روشها را باید در سایر بخشها مانند بخشهای تجاری پیاده کنیم که سرمایهگذار تنها به دنبال سودآوری نیست بلکه تأمین برق پایدار اولویت اول آن است.
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع مهر