به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالامیر یاقوتی افزود: در صورتی که هوا گرمتر شود، پیش بینی میشود که این میزان افزایش بیشتری یابد، اما به طور حتم با کمک همه مشترکان و به ویژه مشترکانی چون صنایع که امکان جابه جایی بار (زمان استفاده از برق) را دارند، امکان تأمین برق پایدار برای تمامی مشترکان وجود خواهد داشت.
وی در خصوص مصرف بخش اداری کشور نیز با بیان اینکه این بخش از مؤلفههای تأثیرگذار در شبکه برق محسوب میشود، ادامه داد: حدود ٥ هزار مگاوات از مجموع مصرف برق مصرف کنندگان نهایی کشور به بخش اداری اختصاص دارد و فرصتهای بسیار خوبی برای صرفهجویی در این بخش وجود دارد.
مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق افزود: بر اساس مصوبات ابلاغ شده ادارات موظف به کاهش مصرف برق خود تا ٤٠ درصد در ساعات کاری و ٧٠ درصد در ساعات پس از پایان کار هستند که این میزان نسبت به سال ١٤٠٠ سنجیده میشود.
یاقوتی ادامه داد: این مشترکان مصرف برق خود را با استفاده از راهکارهای ساده ای همچون خاموش کردن تجهیزات برقی اضافی، تعدیل روشنایی و استفاده حداکثر از روشنایی طبیعی، تعدیل دمای محیط و تنظیم ترموستات سیستمهای سرمایشی، استفاده از مولدهای اضطراری در ساعات اداری کاهش دهند و در ساعات غیر اداری تمامی وسایل سرمایشی و وسایل برقی غیرضروری را کاملاً خاموش کنند.
وی همچنین از نصب کنتورهای هوشمند برای پایش مصرف برق ادارات خبر داد و گفت: در صورتی که مشترکان اداری از میزان در نظر گرفته شده عبور و مصوبات را رعایت نکنند، به صورت خودکار فرمان قطع صادر میشود و به همین دلیل از مسؤولان ادارات میخواهیم به منظور ارائه خدمات به مراجعان خود نسبت به مصرف برق دقت کنند.
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع مهر