به گزارش خبرنگار مهر، سجاد عباسی فشمی مدیرکل ترویج و توسعه خوشههای نوآوری پارک پردیس و دبیر رویداد المپیک فناوری گفت: رقابتهای المپیک فناوری در حوزههای برنامهنویسی، هوش مصنوعی، امنیت سایبری، رباتیک، رباتهای جنگجو و ریز پرندهها است که هر کدام از این حوزهها چند لیگ زیرمجموعه تخصصی خود را دارند.
وی افزود: پس از ثبتنام اولیه شرکتکنندگان در ابتدای شهریور ۱۴۰۳، مسابقات اولیه بهصورت غیرحضوری برگزار و در هر لیگ و با توجه به ظرفیت هر بخش، بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر در مرحله نهایی که ۱ تا ۷ آبان در منطقه بینالمللی نوآوری ایران برگزار میشود، حضور دارند.
عباسی فشمی ادامه داد: در حوزه برنامهنویسی که در ۴ لیگ مختلف برگزار میشود، جمعاً ۳۲۹۶ نفر ثبتنام کردند که پس از بررسی و گذراندن مراحل مختلف ۲۰۰ نفر برای هر لیگ (مجموعاً ۸۰۰ نفر) در مرحله نهایی حضور دارند. در هوش مصنوعی نیز در ۳ لیگ، ۱۳۲۰ نفر ثبتنام کردند و ۲۰۰ نفر برتر مراحل مقدماتی در مرحله نهایی به رقابت میپردازند.
دبیر المپیک فناروی ۱۴۰۳ از ثبت نام هزار نفر در بخش رباتیک و پهپاد ریز پرندهها خبر داد و گفت: از این تعداد، ۴۶۰ نفر مجوز حضور در بخش نهایی رقابتها را به دست آوردند. همچین در بخش امنیت سایبری نیز ۱۰۰ نفر و در بخش رباتهای جنگجو ۵۷ ربات به رقابت میپردازند.
عباسی فشمی هدف از برگزاری رویداد المپیک فناوری را شناسایی استعدادهای فناوری و استفاده از آنها در شرکتهای دانشبنیان و فناور برشمرد و ادامه داد: برگزیدگان المپیک فناوری علاوه بر امتیاز نخبگی، جوایز نقدی نیز دریافت خواهند کرد. همچنین ایستگاه کار نیز در کنار المپیک فناوری با هدف معرفی فرصتهای شغلی شرکت کنندگان در رویداد برپا میشود.
وی در پایان گفت: المپیک فناوری در این سطح در منطقه غرب آسیا منحصربهفرد است و تلاش داریم از سال آینده، این رقابتها بهصورت بینالمللی برگزار شود.
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع مهر