ارتباطات و فن آوری اطلاعات

ساخت دستگاه اکسیژن ساز با قابلیت ارتباط تصویری بیمار و پزشک



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد نانو، دستگاه اکسیژن‌ساز ابزاری کمکی و جایگزین برای سیستم‌های قدیمی کپسول تامین‌کننده‌ی اکسیژن بوده که برای دامنه‌ی متنوعی از کاربران قابل استفاده است. این دستگاه وظیفه‌ی تولید اکسیژن تغلیظ شده را بر عهده دارد. میزان هوایی که در طول شبانه روز تنفس می‌کنیم دارای ۷۸ درصد نیتروژن و ۲۱ درصد اکسیژن و ۱ درصد از گازهای طبیعی دیگر است.

دستگاه اکسیژن‌ساز فرتاک با بهره‌مندی از فناوری نانو، باعث تصفیه هوای خروجی می‌شود. نانوذرات نقره و طلا باعث جداسازی هوای سالم از هوای آلوده می‌شود. این ویژگی در دستگاه اکسیژن‌ساز مزیت‌های زیادی برای آن به دنبال دارد. تولید دستگاه اکسیژن‌ساز فرتاک، با داشتن ویژگی‌های جالب توجه و فناوری بالا و بهره‌مندی از فناوری اطلاعات و در نظر داشتن اصول استانداردهای سازمان جهانی بهداشت، انجام شده است. این دستگاه با توجه به نیاز جامعه نسبت به درمان بیماری‌های تنفسی، طراحی شده است.

در این دستگاه اکسیژن‌ساز، تصفیه هوا به مراتب بهتر در مقایسه با محصولات مشابه بازار انجام می‌شود که دلیل این امر به‌کارگیری فناوری نانو است. همچنین در دستگاه اکسیژن‌ساز فرتاک اپلیکیشن تخصصی ارتباط گفتاری، صوتی و تصویری پزشک و بیمار از راه دور (سهولت ارتباط با پزشک و بدون نیاز به مراجعه) در نظر گرفته شده است. این دستگاه مجهز به مکانیسم تشخیص میزان اکسیژن خون و نبض (علائم حیاتی) بیماران است.

این شرکت دانش بنیان این دستگاه را برای مصارف خانگی به ویژه در شهرهای آلوده و مصارف درمانی در بیمارستان‌ها ساخته که برای بیماران ریوی بسیار ایده‌آل است. شرکت فرتاک دانش کویر که در مرکز رشد و فناوری دانشگاه کاشان مستقر است، پروانه تولید این دستگاه را از اداره کل تجهیزات پزشکی دریافت کرده و همچنین پروانه بهره‌برداری را از وزارت صمت اخذ نموده است.

این شرکت در در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری‌نانو، ایران‌نانو ۱۴۰۳، حضور دارد. نمایشگاه بین‌المللی ایران نانو ۱۴۰۳ در روزهای ۱۳ تا ۱۶ آبان ماه سال جاری در سالن‌های ۵ (ملل) و ۴۴ (خلیج فارس) برگزار می‌شود.

این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید .

منبع مهر

نوشته های مشابه