ارتباطات و فن آوری اطلاعات

طولانی ترین سفر فناوری هایپرلوپ در اروپا انجام شد



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این دستاورد رویای فراموش شده حمل ونقل سریع السیر را یک گام به حقیقت نزدیک تر کرد.

کانسپت هایپرلوپ که نخست توسط ایلان ماسک ارائه شد، شامل وسایل نقلیه مشابه قطار است که با سرعت بالا در لوله های دارای خلای و با اتکا بر شناورسازی مغناطیسی حرکت می کنند. با توجه به آنکه در لوله های خلاء هیچ آب و هوا و ترافیک یا مقاومت هوا وجود ندارد، پیش بینی می شود سرعت وسایل نقلیه مذکور به ۱۲۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

اکنون واحدی در دانشگاه EPFL سوئیس مشغول آزمایش فناوری هایپرلوپ به نام پروژه LIMITLESS است.

این پروژه شامل یک مدل مقایس ۱:۱۲ از هایپرلوپ با لوله ای به قطر ۴۰ سانتی متر و محیط مسیر ۱۲۵.۶ متر است. در کل ۸۲ آزمایش روی پروژه مذکور با فشار ۵۰ میلی بار ( millibar ) انجام شده است. در طولانی ترین تست انجام شده کپسول مذکور مسافت ۱۱/۸ کیلومتر را سفر کرد و حداکثر سرعت آن به ۴۰.۷ کیلومتر برساعت رسید. این طولانی‌ترین مسافتی است که تا کنون توسط یک کپسول خلاء طی شده و اگر مقیاس آن بزرگ‌تر شود، معادل ۱۴۱.۶ کیلومتر خواهد بود.

حداکثر سرعت در صورت افزایش مقیاس ۴۸۸.۲ کیلومتر در ساعت خواهد بود. هرچند این سرعت قابل توجه است اما سریع ترین رکورد هایپرلوپ به حساب نمی آید. چند ماه قبل، شرکت علوم و صنعت هوافضای چین (CASIC) در یک آزمایش کوتاه سرعت این فناوری ۶۲۳ کیلومتر در ساعت (۳۸۷ مایل در ساعت) را ثبت کرد.

این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید .

منبع مهر

نوشته های مشابه