به گفته سامانه خودنویس، قوه قضاییه طی نامه ای به دادگستری سراسر کشور ابلاغ کرد: هر دو “سامانه خودنویس و کاتب” با یکدیگر هم زمان ارائه خدمات خواهند نمود. معاونت راهبردی و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه به عنوان ناظر بر اتصال این دو سامانه گزارش از وضعیت این سکوها در شورای راهبری ارائه نمایند.
به گزارش ایسنا، در روزهای اخیر گزارشات مردمی از نقاط مختلف کشور در خصوص ممانعت از فعالیت و ثبت قرارداد در سامانه خودنویس به پشتیبانی سامانه خودنویس ارسال شده است.
به گفته سامانه خودنویس، قوه قضاییه طی نامه شماره ۹۰۰۰/۱۹۹۲۶/۱۰۰۰ مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ به روسای کل دادگستری سراسر کشور ابلاغ کرد: «در ستادهای متناظر استانی و شهرستانی اطلاع رسانی نمایند، مطابق بند ۵ سیزدهمین و بند ۱ چهاردهمین جلسه شورای راهبری مرکزی، هر دو “سامانه خودنویس و کاتب” با یکدیگر هم زمان ارائه خدمات خواهند نمود. معاونت راهبردی و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه به عنوان ناظر بر اتصال این دو سامانه گزارش از وضعیت این سکوها در شورای راهبری ارائه نمایند.»
تمامی کدهای رهگیری صادر شده توسط سامانه خودنویس دارای اعتبار میباشند و کلیه کاربران اعم از مشاورین املاک و مالکین و مستاجرین همچنان میتوانند جهت دریافت کدرهگیری قراردادهای اجاره ملک و ثبت پیش نویس قراردادهای فروش ملک به سامانه خودنویس به آدرس khodnevis.mrud.ir مراجعه نمایند.
به گفته مدیر سامانه خودنویس،مهمترین مزیت سامانه این است که مردم به صورت ۲۴ ساعته میتوانند بهطور رایگان و بدون مراجعه به بنگاه، ملک خود را معامله کنند و از سراسر کشور قادرند تا اسناد خود را در سامانه ثبت کرده و کد رهگیری دریافت کنند.
بیشتر بخوانید: مردم میتوانند معاملات ملکی خود را به صورت رایگان در سامانه خودنویس ثبت کنند
طبق اعلام این سامانه، کاربران سامانه خودنویس میتوانند گزارشات خود را در خصوص ممانعت از فعالیت در سامانه خودنویس توسط نهادها و سازمان های مختلف به پشتیبانی سامانه خودنویس ارائه نمایند.
انتهای پیام
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع ایسنا