فعال اقتصادی با بیان اینکه نوسانات غیراقتصادی زودگذر است، گفت: با اینکه تنشهای نظامی و درگیریهای منطقهای در یک سال گذشته افزایش چشمگیری داشته، اما به نسبت میزان بالا گرفتن منازعات، اقتصاد و نرخ ارز در ایران دچار تکانه جدی خاصی نشده است.
جلیل جلالیفر، فعال تجاری در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینکه مدیریت بانک مرکزی و همراهی ارکان اقتصادی دولت عامل اصلی عدم نوسانات شدید در بازار ارز کشور علی رغم مخاطرات امنیتی و نظامی منطقه بوده است گفت: با اینکه تنشهای نظامی و درگیریهای منطقهای در یک سال گذشته افزایش چشمگیری داشته، اما به نسبت میزان بالا گرفتن منازعات، اقتصاد و نرخ ارز در ایران دچار تکانه جدی خاصی نشده است.
وی در این باره خاطر نشان کرد: اگر این روند را با روندهای افزایش نرخ ارز در سالهای گذشته مثلا در خصوص موضوع خروج ترامپ از برجام مورد مقایسه قرار دهیم به این واقعیت پی میبریم که ثبات نرخ ارز به مراتب بیشتر از آن دوره در بازار دیده میشود.
این فعال اقتصادی یادآور شد: زودگذر بودن نوسانات نرخ ارز که براساس عوامل موثر اقتصادی بر شاخصهای ارزی صورت نگرفته بر مردم ثابت شده است به این خاطر امروز مثل گذشته انتظارات تورمی در جامعه فعال نمیشود.
وی اظهار داشت: اشراف و توجه کامل بانک مرکزی به شاخصهای اقتصادی موضوع بسیار مهمی است که در طول یکسال گذشته به عینه به مردم ثابت شده است به این دلیل که منطقه اتفاقات سختی را پشت سر گذاشت، اما دلار دچار التهابات بسیار زیادی نشد، این روند بیانگر آن است که بانک مرکزی در مدیریت بازار ارز درست عمل کرده و توان کنترل بازار و ارائه راهبردهایی برای جلوگیری از افزایش غیر واقعی نرخ ارز را دارد.
انتهای پیام
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع ایسنا