به گزارش خبرنگار مهر، صمد حسنزاده، رئیس اتاق بازرگانی ایران در نشست شورای رؤسای اتاقهای سراسر کشور اظهار کرد: رکن اصلی اتاق، اعضای هیأت نمایندگان هستند، بنابراین انتظار میرود برای اجرایی شدن برنامههای اتاق، همگی در کنار یکدیگر تلاش کنیم تا چالشهای پیشروی بخش خصوصی را برطرف کنیم. برای بهتر اجرا شدن برنامههای اتاقها باید منسجم و هماهنگ حرکت کنیم و همه اتاقها، همراه باشند.
حسنزاده با اشاره به جلسه اخیر هیأترئیسه اتاق ایران با رئیس مجلس گفت: در این نشست مقرر شد نمایندگان هر دو طرف در ارتباط مؤثر و مستمر باشند و از این طریق مشکلات و راهکارهای پیشنهادی موردنظر بخش خصوصی به موقع به گوش نمایندگان مجلس برسد.
وی افزود: همچنین در حال پی گیری چالشهای مرتبط با حوزه بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و … هستیم و انتظار داریم که همه اعضای هیأت نمایندگان همراه باشند و کمک کنند تا اهداف و برنامههای تعریف شده، محقق شود.
در ادامه ساسان شاهویسی، دبیرکل اتاق ایران گفت: در حال تدوین و تنظیم کتابی در اتاق ایران شامل نکات و نقطهنظرات رهبری درباره بخش خصوصی و جایگاه آن در اقتصاد هستیم. این کتاب نقشه راهی است که میتوان در سطح روابط بین دولت و بخش خصوصی از آن بهرهبرداری کرد.
همچنین محمدصادق حمیدیان، رئیس اتاق شیراز در این نشست تصریح کرد: به نظر میرسد تولید و اقتصاد در بودجه ۱۴۰۳ مورد هجمه جدی قرار گرفته است و باید برای حل این مسائل، راهکار پیدا کنیم.
وی به وضعیت کارت بازرگانی و چالشهایی که در مسیر صدور و تمدید آنها وجود دارد اشاره و تأکید کرد: بنا بر رویهای که در پیش گرفته شده، پیشبینی میشود شاهد صدور کارتهای بازرگانی اجارهای زیادی باشیم که حیثیت بازرگانی کشور را تحت تأثیر قرار میدهد.
به گفته حمیدیان، امروز روند تأیید کارتها توسط دولت انجام میشود و باید با پیگیری بخش خصوصی، این رویه اصلاح شود.
در ادامه شهرام زارع، رئیس اتاق شهرکرد نیز گفت: دولت به ارائه تسهیلات خرد رو آورده که این نوع تسهیلات به رشد اقتصاد کمک نمیکند از طرفی طبق اطلاعات و آمار موجود بخش زیادی از این تسهیلات از مسیر خود منحرف شده است.
وی افزود: بنابراین پیشبینی میشود که مشکلات اشتغال در سطح کشور، بیشتر شود چون رشدی در تولید اتفاق نیفتاده است. امروز تثبیت اشتغال اهمیت بیشتری نسبت به ایجاد اشتغال جدید دارد.
همچنین امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان به مطالعهای که درباره ساماندهی تعطیلات کشور انجام شده، اشاره کرد و گفت: تعطیلی دو روز پنجشنبه و جمعه موجب میشود سطح روابط ایران با دیگر کشورها به سه روز کاهش پیدا کند که به کوچک شدن اقتصاد منجر میشود.
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع ایسنا