عمران و اشتغال

چند نفر سال گذشته در جست‌وجوی شغل بودند؟



چند نفر سال گذشته در جست‌وجوی شغل بودند؟

طبق گزارش‌ها از زمان راه‌اندازی سامانه جست و جوی شغل تا پایان سال گذشته بیش از ۳۰۵ هزار نیروی کار در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۱۴۶ هزار کارجو درخواست شغلی و ۲۹ هزار کارفرما درخواست جذب نیروی کار داشته‌اند.

به گزارش ایسنا، سامانه جست و جوی شغل با هدف کاهش هزینه‌های جست و جوی شغل، اتصال سریع کارجو و کارفرما، رضایت خاطر مخاطبان و ایجاد پویایی در بازار کار تیر ماه سال گذشته مورد بهره برداری قرار گرفت.

این سامانه به درگاهی برای ثبت نیروی کار و فرصت شغلی مورد نیاز تبدیل شده تا هم کارجویان با مراجعه به سامانه و ثبت نام در آن، شغل مورد نظرشان را پیدا کنند و هم کارفرمایان برای تامین نیروی مورد نیاز خود، اطلاعاتشان را همراه با درخواست نیروی کار به ثبت برسانند.

وزارت کار با توجه به آمار بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی، سامانه جست‌وجوی شغل را راه‌اندازی کرد که به گفته کارشناسان و فعالان حوزه کار در توسعه کاریابی‌ها و بهبود وضعیت اشتغال در کشور بسیار اثرگذار بوده است.

از تیر ماه سال گذشته که سامانه راه‌اندازی شده تا پایان سال بیش از ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در سامانه ایجاد شده است. طبق اعلام امید ملک – مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ۹ ماهه پایانی سال گذشته بیش از ۳۰۵ هزار نیروی کار در سامانه جست وجوی شغل ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۱۴۶ هزار نفر درخواست شغلی و ۲۹ هزار کارفرما درخواست خود برای جذب نیرو را در این سامانه به ثبت رساندند.

وی گفت: از این تعداد حدود ۲۹۴ هزار ظرفیت شغلی ایجاد و ۱۰۰ هزار معرفی‌نامه برای کارجویان از طریق دفاتر کاریابی صادر شده و حدود ۳۲ هزار نفر نیز وارد بازار کار شده‌اند.

مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت کار تاکید کرد که این سامانه با شفافیتی که در اطلاعات بازار کار ایجاد می‌کند، می‌تواند هزینه جست و جوی شغل را برای کارفرما و کارجو کاهش دهد.ضمن آنکه چون سامانه به بانک‌های اطلاعاتی متصل است،سوابق شغلی، تحصیلی و مهارتی کارجو را راستی آزمایی کرده و کارفرما نیز نیروی مورد نیاز خود را بر اساس رزومه او انتخاب می‌کند.

سامانه جست‌وجوی شغل از سامانه‌های راه‌اندازی شده فعال توسط وزارت کار است که از دو بخش جست و جوی نیروی کار و فرصت شغلی تشکیل شده و کارفرما، کارجو و کاریابی را به یکدیگر متصل می‌کند. این سامانه فرصتی مناسب برای کاهش هزینه‌های جست‌وجوی شغل و بهبود عملکرد موسسات کاریابی است و رضایتمندی استفاده کنندگان از خدمات کاریابی را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، سامانه جست‌وجوی شغل به نشانی https://shoghl.mcls.gov.ir بر سایت وزارت کار قرار دارد و کلیه کارفرمایان جهت انتخاب و جذب نیروی کار مورد نیاز و کارجویان جهت ثبت‌نام و تکمیل پروفایل شغلی خود می‌توانند به این سامانه مراجعه کنند.

انتهای پیام

این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید .

منبع ایسنا

نوشته های مشابه