دسته‌بندی نشده

گزارش ماهانه عملکرد صنعت دارو / از عدم فروش تا ثبت عددهای تاریخی!


اقتصادآنلاین – رجا ابوطالبی؛ گزارشات ماهانه شرکت‌ها میتواند تاثیر بسزایی در تصمیم سهامداران مبنی بر خرید و یا فروش سهام آن شرکت داشته باشد. اما سوال این است که آیا قبل از انتشار این گزارشات، روند سهم تحت تاثیر آن قرار میگیر یا خیر؟ تا حدودی میتوان گفت که روند سهم‌ها قبل از انتشار گزارش عملکرد ماهانه (که معمولا تا ده روز بعد از اتمام ماه منتشر میشود) متاثر از آن حرکت کرده و امکان ورود و خروج بهینه را از سهامداران میگیرد، ولی راه حل نسبی، گزارش‌های خیره کننده شرکت‌ها و حتی مقایسه عملکرد ماهانه آنها و پی بردن به مسیری که شرکت قرار‌ است بپیماید (با توجه به طرح های توسعه و بازار فروش) این امکان را فراهم میکند که لااقل در کوتاه مدت سود مناسبی را نصیب سهامداران خود کند. اما همان‌طور که قبلا اشاره شد، این گزارشات نباید به تنهایی مبنایی برای خرید و فروش قرار گیرد. سایر پارامتر‌ها مانند صورت‌های مالی منتشره شرکت‌ها، بنیاد سهام، نمودار تکنیکال، وضعیت صنعت و در آخر پارامترهای کلان ایران و جهان بر روی روند سهم و صنعت تاثیرگذار خواهند بود.در ادامه به بررسی گزارشات ماهانه شرکت‌های صنعت پرداخته و عواملی که باعث افزایش و یا کاهش درآمد فروش آن‌ها شدند را به تفکیک بررسی کرده که پیشنهاد میشود با مقایسه این گزارش با گزارشات مشابه ماه‌های گذشته که از اقتصادآنلاین منتشر میشود، روند احتمالی شرکت را پیشبینی کرده و تصمیمات بهینه‌تری برای سرمایه گذاری خود اتخاذ کنید.

 

۱. شرکت داروسازی دکتر عبیدی (دعبید) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۵۹۱ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۵۱% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۴۲% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (قرص‌ها و کپسول‌ها) به ترتیب ۱۴% و ۵% افزایش یافتند. رکورد فروش شرکت در دو سال گذشته!

فروش ماهانه دعبید

۲. شرکت داروسازی دانا (ددانا) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۳۸۸ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن تغییر چندانی را تجربه نکرده است.

فروش ماهانه ددنا

۳. شرکت کارخانجات داروپخش (دارو) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۳۷۸ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۴۸% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۲% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصول شرکت (ویال تزریقی)  ۱۳۵% افزایش یافتند. لازم به ذکر است که این محصول ۲۰% حجم فروش شرکت را عهده‌دار بوده است.

فروش ماهانه دارو

۴. شرکت توزیع داروپخش (دتوزیع) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۵۲۲ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن تغییر چندانی نداشته است.

فروش ماهانه دتوزیع

۵. شرکت پخش هجرت (هجرت) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۴۲۷ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن تغییر چندانی نداشته است. رکورد فروش شرکت در دو سال گذشته!

فروش ماهانه هجرت

۶. شرکت داروسازی اکسیر (دلر) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۲۹۱ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۴۱% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۳۳% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصول شرکت (جامدات) ۱۵ درصد کاهش یافت.

فروش ماهانه دلر

۷. شرکت البرز دارو(دالبر) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۲۹۹ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۱۹۸% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۳۲% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (جامدات و فرآورده‌های تزریقی) به ترتیب ۱۲% و ۱۳۷% افزایش یافتند. رکورد فروش شرکت در دو سال گذشته!

فروش ماهانه دالبر

۸. شرکت پارس دارو (دپارس) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۲۱ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۵۹% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۴۰% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصول شرکت (کرم درمانی) ۴۷% افزایش یافت.

فروش ماهانه دپارس

۹. شرکت داروسازی فارابی (دفارا) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۷۴ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۸% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۰% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (قرص و سوسپانسیون) به ترتیب ۳% کاهش و ۶% افزایش یافتند.

فروش ماهانه دفارا

۱۰. شرکت فراورده های تزریقی و دارویی ایران (دفرا) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۸۷ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۱۱۱% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۲۲% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصول شرکت (قطره چشمی) ۱۰% کاهش یافت.

فروش ماهانه دفرا

۱۱. شرکت داروسازی اسوه (داسوه) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۹۵ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۸۸% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۸۲% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (قرص‌ها و آمپول‌ها) به ترتیب ۲۰% و ۲۲% افزایش یافتند.

فروش ماهانه داسوه

۱۲. شرکت داروسازی شهید قاضی (دقاضی) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۱۸ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۱۰% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۰% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصول استراتژیک شرکت (انواع سرم و ویال های تزریقی) ۸% افزایش یافت. رکورد فروش شرکت در دو سال گذشته!

فروش ماهانه دقاضی

۱۳. شرکت داروسازی جابر ابن حیان (دجابر) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۵۹۱ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۲۴% افزایش پیدا کرده است. علیرغم کاهش ۱۲% مقدار فروش شرکت، به علت افزایش نرخ فروش ۱۶% محصول استراتژیک شرکت (ویال)، درآمد فروش آن افزایش یافت. لازم به ذکر است که این محصول ۳۳% از حجم فروش این ماه را عهده دار بوده است.

فروش ماهانه دجابر

۱۴. شرکت لابراتوارهای رازک (درازک) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۵۸ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۱۶۱% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۲۰۶% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (گروه قرص انسانی و شربت انسانی) به ترتیب ۱۵% و ۳۳% کاهش یافتند.

فروش ماهانه درازک

۱۵. شرکت داروسازی ابوریحان (دابور) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۲۱ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۳۹% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۲۲% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (گروه قرص و دراژه و کپسول و گروه شیاف) به ترتیب ۹۰% و ۶۹% افزایش یافتند. از طرفی اما مابقی محصولات شرکت (گروه آمپول، گروه محصولات دامی و گروه پماد و کرم و ژل) به ترتیب ۳۸%، ۶% و ۲۹% کاهش قیمت را تجربه کردند.

فروش ماهانه دابور

۱۶. شرکت لابراتوارهای سینادارو (دسینا) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۱۸ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۴۲% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۳۶% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصول شرکت (قطره) ۱۰% کاهش یافت.

فروش ماهانه دسینا

۱۷. شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (دتماد) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۴۷ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۱۵۸% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۰۴% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (محصولات مواد موثره (صادراتی) و محصولات نیمه ساخته) به ترتیب ۴۲% و ۱۸% افزایش یافتند. البته که نرخ فروش داخلی محصول (مواد موثره) ۱۷% کاهش یافت.

فروش ماهانه دتماد

۱۸. شرکت سبحان دارو (دسبحان) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۵۳ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۵۹% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۸۴% مقدار فروش و همچنین صادرات شرکت در این ماه اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (قرص و دراژه و کپسول) به ترتیب ۱۰% و ۱۲% کاهش یافتند.

فروش ماهانه دسبحان

۱۹. شرکت داروسازی زهراوی (دزهراوی) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۵۱ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۱۰۵% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۹۶% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (قرص، کپسول و کپسول مایع) به ترتیب ۲۷% و ۵% و۹% کاهش یافتند. از طرفی اما شاهد رشد ۸% نرخ فروش آمپول بودیم.

فروش ماهانه دزهراوی

۲۰. شرکت داروسازی کاسپین تأمین (کاسپین) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۳۰ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۲۱% افزایش پیدا کرده است. علیرغم کاهش ۴% مقدار فروش شرکت، به علت افزایش نرخ فروش ۳۳% و ۲۰% محصولات استراتژیک شرکت (تزریقی و غیر تزریقی)، درآمد فروش آن افزایش یافت.

فروش ماهانه کاسپین

۲۱. شرکت داروسازی امین (دامین) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۱۶ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۱۰۴% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۲۱% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (شربت و قطره) به ترتیب ۸% و ۲۶% افزایش یافتند.

فروش ماهانه دامین

۲۲. شرکت شیمی دارویی داروپخش (دشیمی) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۴۷ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۱۰۴% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۲۱% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (شربت و قطره) به ترتیب ۸% و ۲۶% افزایش یافتند.

فروش ماهانه دشیمی

۲۳. شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران (دکپسول) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۶۶ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۳۱% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۳۲% مقدار فروش آن اشاره کرد. رکورد فروش شرکت در دو سال گذشته!

فروش ماهانه دکپسول

۲۴. شرکت صنعتی کیمیدارو (دکیمی) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۷۳ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۲۰% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۴۲% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصول استراتژیک شرکت (قرص و دراژه) ۳۲% کاهش یافت. لازم به ذکر است که این محصول ۶۸% از حجم فروش کل را عهده دار بوده است.

فروش ماهانه دکیمی

۲۵. شرکت داروئی و بهداشتی لقمان (دلقما) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۹۸ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۴۰% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۷۹% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (شربت مایع و ویال) به ترتیب ۴۱% و ۱۷۳% افزایش یافتند. از طرفی اما، نرخ فروش استراتژیک‌ترین محصول شرکت (انواع قرص) ۳۶% افت را تجربه کرد. این محصول ۳۰% حجم فروش را عهده دار بود.

فروش ماهانه دلقما

۲۶. شرکت داروئی ره آورد تامین (درهآور) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۷۷ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۳۹۴% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۲۴۶% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (PVP، RT.FILM و PVPi) به ترتیب ۲۹%، ۲۹% و ۱۰۲% افزایش یافتند. رکورد فروش شرکت در دو سال گذشته!

فروش ماهانه درهآور

۲۷. شرکت داروسازی کوثر (دکوثر) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۸۶ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۵۰% کاهش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به کاهش ۳۵% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (قرص و کپسول) به ترتیب ۲۹% و ۵% کاهش یافتند.

فروش ماهانه دکوثر

۲۸. شرکت دارو سازی زاگرس فارمد پارس (ددام) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۵۵ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۷۲% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۳۳% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (قرص و بلوس و پودرها) به ترتیب ۲۹% و ۱۶۳% افزایش یافتند. لازم به ذکر است که پودرها درصد ناچیزی از حجم فروش را عهده دار بودند. (۱۰%)

فروش ماهانه ددام

۲۹. شرکت روزدارو (دروز) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۷۴ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۲۳% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۳۳% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصول شرکت (قرص و دراژه و قطره) ۸% کاهش یافت.

فروش ماهانه دروز

۳۰. شرکت داروسازی تولید دارو (دتولید) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۳۶ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۶% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۷% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصول شرکت (جامدات) ۱۰% افزایش یافت. از طرفی اما، نرخ فروش دیگر محصول پرفروش شرکت (مایعات)، ۲۷% افت را تجربه کرد.

فروش ماهانه دتولید

۳۱. شرکت داروسازی سبحان انکولوژی (دسانکو) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۶۰ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۱۹% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۲% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش داخلی محصول شرکت (ویال) ۹۰% افزایش یافت. لازم به ذکر است که این محصول ۵۹% ازکل فروش این ماه شرکت را برعهده داشت.

فروش ماهانه دسانکو

۳۲. شرکت ایران دارو (دیران) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۴۸ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۶۸% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۲۵% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصولات شرکت (پماد و کرم و ژل، قرص و کپسول) به ترتیب ۶%، ۹% و ۷% افزایش یافتند. این ۳ محصول ۸۰% فروش را تشکیل داده اند. رکورد فروش شرکت در دو سال گذشته!

فروش ماهانه دیران

۳۳. شرکت تولید و صادرات ریشمک (ریشمک) در اردیبهشت ماه درآمد فروشی را تجربه نکرده است.

فروش ماهانه ریشمک

۳۴. شرکت تولید مواد اولیه داروئی البرز بالک (دبالک) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۶۱ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۱۳۳% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۷۰% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین اضافه شدن یک محصول به لیست فروش این ماه، مزید بر علت شد تا شرکت رکورد فروش ۲ ساله خود را بشکند.

فروش ماهانه دبالک

۳۵. شرکت داروسازی آوه سینا (داوه) در اردیبهشت ماه به درآمد فروش ۱۲ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۸۳% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۷۲% مقدار فروش آن اشاره کرد. 

فروش ماهانه داوه

این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید .

منبع اقتصاد آنلاین

نوشته های مشابه