به گزارش خبرنگار مهر، عباس صدریانفر شامگاه امروز سهشنبه در گفتوگویی رسانهای با اعلام این خبر اظهار کرد: با هشدارهایی که از سازمان هواشناسی دریافت شد، از روزهای گذشته همکاران سازمان آب و برق خوزستان برای پایش و رصد وضعیت این هشدارها بسیج شدند و در پی آن به تمامی بخشهای عملیاتی آمادهباش اعلام شد.
وی افزود: در سدهای خوزستان، شبکههای آبیاری استان و رودخانههای استان نیز این آمادگی ایجاد شد تا بتوانیم در این وضعیت بارشی و سیلاب محتملی که در آن قرار داریم، شرایط به گونهای مدیریت شود تا شهروندان ما دچار مشکل نشوند و بتوانند این روزها را به خوبی پشت سر بگذارند و با خاطره خوش از سال نو استقبال کنند.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: تا این ساعت در حوضه کرخه، بارشها به گونهای رخ داده که با پیشبینیها مطابقت دارد، البته بارشها هنوز تمام نشده و ساعتهای پیش رو هم جز فعالیت این سامانه است که احتمالاً تا ساعتهای آخر شب یعنی از ساعت ۲۱ تا اوایل وقت صبح فردا در برخی از نقاط ادامه داشته باشد.
صدریانفر عنوان کرد: با آخرین گزارشی که در حوضه کرخه دریافت کردیم، هنوز به پیک ورودی به مخزن سد نرسیدیم ولی به هر حال روان آبها شروع شده است؛ در حوضه دز بیشترین ورودی را داشتیم که اکنون ۸۰۰ مترمکعب بر ثانیه است و احتمالاً در یکی دو ساعت آینده به ورودی یک هزار مترمکعب بر ثانیه هم برسد.
وی در ادامه گفت: در زنجیره سدهای حوضه کارون، این روان آبها شروع شده است؛ بر اساس اطلاعات دریافتی موج دوم بارندگی احتمالاً از بعدازظهر تا ساعت ۲۱ شب ادامه داشتهباشد.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: از شهروندان و میهمانان خواهشمندیم از حضور در حاشیه رودخانهها خودداری کنند، البته سازمان آب و برق خوزستان، گروههای کارشناسی را با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان و دیگر دستگاهها در مناطق مختلف مستقر کرده است تا در بخشهای مختلف، نقاط ضعف را شناسایی و برطرف کنند.
وی ادامه داد: تقسیم کار مناسبی برای هر شهرستانی انجام شده تا نقاط بحرانی شناسایی شود و دستگاههای اجرایی مختلف به عنوان معین تعیین شدند تا با توان و امکانات کامل مستقر و با مدیریت و هدایت فرمانداران و عوامل سازمان آب و برق خوزستان و دیگر دستگاهها مدیریت شوند.
صدریانفر عنوان کرد: تاکنون در حوزه خوزستان گزارش نگران کنندهای دریافت نشده و شرایط به گونهای مدیریت شده که شاهد هیچ مشکلی نبودیم؛ امیدواریم در این بارندگی، نگرانیهایی که در مخازن سدها داشتیم، مرتفع شود تا به استقبال یک تابستان خوب برویم و نگرانی کشاورزان ما رفع شود.
وی با اشاره به اقدامات خوبی که در سال گذشته در مخازن سدها انجام شد، ادامه داد: حدود ۹۸ درصد سدهای خوزستان در سال گذشته آبگیری شد که یک رکورد بیسابقه است؛ اگر در حوزه بارشی اتفاقی نمیافتاد با توجه به خشکسالی که امسال داشتیم و بعد از ابتدای پاییز که بارشی نداشتیم، حتماً مردم ما در حوزه کشاورزی، شرب، محیطزیست و صنعت با مشکل رو به رو میشدند.
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع مهر