به گزارش خبرنگار مهر، حبیب آتش روز به مناسبت سی و سومین سال تأسیس این دانشگاه ظهر چهارشنبه در نشست خبری بیان داشت: در دهه ۷۰ که دوران سازندگی بود به دلیل نیاز به نیروی ماهر این دانشگاه برای رفع آن راه اندازی شد که یکی از نمادهای خصوصی سازی است.
به گفته وی در دانشگاه علمی کاربردی برای آموزشهای مهارتی هیچ باری بر دوش دولت نیست و رشتههای این دانشگاه جنبه مهارتی دارد تا از این طریق به نیروهای مورد نظر آموزش داده شود.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علمی کاربردی با هدف برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت، در جوار صنعت مراکزی را ایجاد کرده است که در استان دو مرکز جوار صنعت در منطقه ویژه اقتصادی و در سربیشه ایجاد شده است.
آتش روز در ادامه تصریح کرد: بعضی از مدرسین این دانشگاه مدرک آکادمی ندارند بلکه بر اساس مهارتی که دارند، آموزشهای مورد نظر را به فراگیران میدهند که تعداد آنها در استان ۲۰ نفر است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان جنوبی گفت: آموزشهای کوتاه مدت هم در این دانشگاه به افراد مورد نظر داده میشود و تاکنون ۷۵ نفر در این دورهها آموزش دیدهاند.
آتش روز بیان کرد: پذیرشهای این دانشگاه به شکل تک پذیرش و با هدف رفع نیازهای روز جامعه انجام میشود.
به گفته وی در خراسان جنوبی واحد استانی از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را شروع کرده و تاکنون ۱۷ هزار دانش آموخته داشتهایم و امروز هم حدود هزار و ۲۰۰ دانشجو در مراکز این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی تصریح کرد :۴۲۰ مدرس و استاد بحث آموزش در این دانشگاه را بر عهده دارند و توسعه آموزشهای مهارتی و علمی کاربردی را در جوار صنعت دنبال میکنیم.
آتش افروز متذکر شد: با انجام این کار زمینه تضمین اشتغال این دانش آموختگان فراهم میشود.
وی با بیان اینکه صلاحیت حرفهای برای افرادی که در بخشهای دولتی و خصوصی مشغول به کار هستند، به زودی از طریق این دانشگاه انجام خواهد شد، افزود: در مرحله اول صلاحیت حرفهای افراد شاغل در بخش دولتی توسط این دانشگاه انجام خواهد شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان جنوبی گفت: آمادگی راه اندازی مراکز آموزشی جوار صنعت در شهرستانهای استان را داریم.
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع خبر