یک کارشناس اقتصادی گفت: با توجه به اینکه در چند سال اخیر موضوع عدم همراهی و دانش پایین برخی مسئولان و سیاستگذاران ضربات مهلکی را بر بدن بی جان بازار سرمایه وارد کرده است، برگزاری شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی به عنوان نخستین نمایشگاه دولت چهاردهم میتواند فرصت بسیار مناسبی برای آگاه سازی مسئولان برای چهارسال پیشرو باشد.
حسین محمودی اصل کارشناس اقتصادی در گفتوگو با ایسنا پیرامون مزیتهای برگزاری نمایشگاه صنعت مالی، اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه بورس، بانک و بیمه میتواند گفتمان لازم برای توسعه شرکتهای حاضر در صنعت مالی را فراهم آورد چرا که طی یک دهه اخیر مسئله تامین مالی از طریق بازیگران صنعت مالی برای تزریق منابع به پروژه های عمرانی و تولیدی بیش از هر زمان دیگری مورد توجه مسئولان، کارشناسان و آحاد جامعه قرار گرفته است.
وی افزود: برگزاری نمایشگاههای بینالمللی جایگاه بسیار مهمی در کشورهای توسعه یافته دارد چرا که موجب گسترش روابط، ظهور و معرفی فناوریهای جدید، ارتقا سطح رقابت شرکتها به منظور بهبود ارائه خدمات و غیره میشود.
این کارشناس اقتصادی در ادامه افزود: برگزاری نمایشگاه بورس، بانک و بیمه به تنهایی نمیتواند در پیشبرد اهداف اقتصادی اثرگذار باشد اما میتوان به واسطه آن محیطی را طراحی کرد تا سیاستگذاران و تصمیمگیران از نزدیک با چالشهای پیش روی شرکتهای حوزه مالی قرار گیرند و نسبت به رفع آن اقدامات لازم را از طریق متخصصان حوزه مربوطه انجام دهند.
محمودی اصل بیان کرد: طی چندسال گذشته ابزارهای تامین مالی از طریق بازار سرمایه که گاهی دارای طرح توجیهی قابل توجهی هستند و بر روی سودآوری نیز تاثیر میگذارند به دلایلی مهجور ماندهاند و این نمایشگاه میتواند با برنامهریزیهایی که توسط مدیران شرکتها صورت میگیرد فرصت خوبی را برای معرفی آنها مهیا سازد.
این کارشناس اقتصادی در پایان گفت: با توجه به اینکه در چند سال اخیر موضوع عدم همراهی و دانش پایین برخی مسئولان و سیاستگذاران ضربات مهلکی را بر بدن بی جان بازار سرمایه وارد کرده است،برگزاری شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی به عنوان نخستین نمایشگاه دولت چهاردهم میتواند فرصت بسیار مناسبی برای آگاه سازی مسئولان برای چهارسال پیشرو باشد.
انتهای پیام
این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید
.
منبع ایسنا