تولید و تجارت

برای جهانی شدن اقتصاد نباید دهکده‌ای و بخشی رفتار کرد



برای جهانی شدن اقتصاد نباید دهکده‌ای و بخشی رفتار کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی اسلام پناه، رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: این سازمان، راهبرد خود را در ایجاد بستر شفاف و سالم برای حضور پررنگ و رقابتی بخش خصوصی توانمند در بازارهای هدف می‌داند تا فعالان اقتصادی و بازرگانان بتوانند سهم عمده‌ای از بازارهای هدف از جمله بازارهای بزرگ مقیاس اوراسیا و بریکس را کسب کنند.

وی افزود: باید با توانمندسازی و تقویت نظام آزمایشگاهی از این ریل گذاری مناسب در جهت رشد اقتصادی و اقتصاد استاندارد کشور گام برداریم.

وی با اشاره به اقبال بخش خصوصی به سرمایه گذاری در صنعت بازرسی و آزمایشگاهی، گفت: جهت دهی مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران برای رشد و توسعه مضاعف این صنعت، باید به سمت ادغام و مجموعه شدن با هدف بزرگ شدن و کیفیت بخشی اعتبار نهادهای ارزیابی انطباق باشد تا سرمایه‌گذاران دارای اهلیت و توانمند بتوانند در بازارهای بزرگ خدمات خود را عرضه کرده و صنعت را برای ورود به بازارهای فرابورس و بورس آماده سازند.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، با بیان اینکه برای جهانی شدن اقتصاد نباید دهکده‌ای و بخشی رفتار کرد، ادامه داد: باید با تغییر رفتار در حکمرانی صنعت و جلب سرمایه‌گذار، دروازه‌های ورودی و خروجی کشور از جمله دو استان هرمزگان و خوزستان و سایر استان‌های با ظرفیت بالا را تقویت و تجهیز کرد.

دبیر شورای عالی استاندارد با بیان اینکه پیوند استاندارد به نمایندگی از دولت با بخش خصوصی به قله مطلوب رسیده است، افزود: خط سبز سرمایه‌گذاری برای اتاق ایران تعریف خواهد شد تا با تسهیلگری و تسریع در حکمرانی نظام استاندارد کشور، سرمایه‌گذار بتواند در مناطق مرزی و درگاه‌های ورودی تجاری کشور سرمایه‌گذاری کند.

اسلام‌پناه افتتاح ۲۱۳ نهاد ارزیابی انطباق در سراسر کشور را، گام مهمی در جهت رشد اقتصاد کشور دانست و با اشاره به افزایش رشد ۵۸ درصدی اعطا در دامنه و نهاد این صنعت در مقایسه با مدت مشابه سال قبل گفت: این حجم از سرمایه گذاری را بیانگر اعتماد بخش خصوصی دانست که باید آن را رشد، تثبیت و تقویت کرد.

این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید .

منبع ایسنا

نوشته های مشابه