اقتصاد کلانبیمه

کمک دوربین‌های رباتیک استراتوسفری به بیمه‌ها برای بررسی سریع‌تر پرونده‌های خسارت



دوربین‌های رباتیک استراتوسفری مجهز به هوش مصنوعی روی بالن‌ها می‌توانند به تسریع بررسی پرونده‌های دریافت خسارت از بیمه کمک کنند.

به گزارش ایسنا، وظیفه کارگزاران بیمه در پی طوفان‌های پشت سر هم هلن و میلتون، که خسارت‌های فاجعه باری را در چندین ایالت جنوبی به بار آورد، بسیار زیاد است. اکنون یک فناوری جدید می‌تواند به کمک آنها بیاید.

به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، برای چندین دهه، این کارگزارها از روش‌های مشابهی برای ارزیابی آسیب به اموال پس از بلایای طبیعی استفاده می‌کرده‌اند. آنها از املاک فرد بازدید می‌کنند و از هواپیماهای کوچک با دوربین‌های با وضوح بالا برای مشاهده آسیب‌های وارد شده به سقف‌ها، سازه‌ها و محله‌ها استفاده می‌کنند. هواپیماها این روند را سرعت می‌بخشند و به اولویت‌بندی موارد خاص کمک می‌کنند.

با این حال، فناوری جدید با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین، هوش مصنوعی و بالن‌های هواشناسی، با هدف مدرن‌سازی و تسریع این فرآیند از راه رسیده است.

نیر اسپیس لبز(Near Space Labs)، یک استارت‌آپ مستقر در بروکلین، نیویورک است که دوربین‌های رباتیک استراتوسفری با قابلیت هوش مصنوعی یا سوییفت(Swifts) را اختراع کرده که روی بالن‌های هواشناسی نصب می‌شوند. این استارت‌آپ از سوییفت برای ارزیابی خسارت اموال استفاده می‌کند، اما آنها تا سال آینده برای ارزیابی آسیب‌های ناشی از بلایای آب و هوایی مستقر خواهند شد.

رما ماتووسیان(Rema Matevosyan)، مدیرعامل این استارت‌آپ می‌گوید: با بالن‌ها و سوئیفت‌های ما، شرکت‌های بیمه می‌توانند بلافاصله پس از فاجعه به اطلاعات دسترسی پیدا کنند و خسارت را ارزیابی کنند و خسارت‌ها را به‌جای هفته‌ها و ماه‌ها طی چند روز پرداخت کنند.

بالن‌های غول پیکر هواشناسی دو برابر ارتفاع هواپیماهای کروز بالا می‌روند. به گفته این شرکت، این دوربین‌ها تصاویری با وضوح بالا از هزاران مایل مربع ارائه می‌دهند.

ماتووسیان می‌گوید: بالن‌های ما چیزی را که ۸۰۰ هزار پهپاد با یک پرواز انجام می‌دهند، دریافت می‌کنند. یک هواپیما هفته‌ها به جلو و عقب پرواز می‌کند تا داده‌هایی را که ما می‌توانیم ظرف چند ساعت ضبط کنیم، به دست آورد. این بدان معناست که فناوری ما می‌تواند برای مشتریان سریع‌تر، بهتر و ارزان‌تر باشد.

اگر بتوان از هوش مصنوعی برای انجام تجزیه و تحلیل ریسک استفاده کرد، به منبعی ارزان و فراوان از تصاویر نیاز است و ما معتقدیم که حداقل در دهه آینده، نیر اسپیس احتمالا ارزان‌ترین راه برای انجام این کار خواهد داشت.

نیر اسپیس بیش از ۱۰۰۰ ماموریت تجاری را برای ارزیابی خطر انجام داده است، اما همچنان در حال افزایش عملیات خود برای واکنش به بلایا است. ماتووسیان گفت که این فناوری تا سال آینده به حدی خواهد رسید که بتواند فورا به رویدادهای بزرگ آب و هوایی واکنش نشان دهد. کل سیستم سوئیفت در یک چمدان جای می‌گیرد و می‌توان آن را برای اپراتورها در هر جایی ارسال کرد. همه چیز به طور مستقل اتفاق می‌افتد و نصب دوربین‌ها بسیار ساده است.

انتهای پیام

این خبر را در تهران اقتصادی دنبال کنید .

منبع ایسنا

نوشته های مشابه